Bygga plank och picknick

På dagarna nu bygger vi plank och jag har målat. Min granne vill ha falurött på sin sida mot deras trädgård och vi vill ha vitt, men det blir bra. Kalle och jag har ganska bra fart när vi sätter igång, så imorgon har vi nog hunnit halva.
Jag har bara fotat med telefonen men här ser ni att vi börjat. Imorgon ska vi sätta läkt och måla en gång till.
Sedan framåt kvällen blev vi sugna på lite mat och Kalle ville så gärna ha sushi så då åkte vi och handlade lite mat och åkte och tog en picknick. Vi var också vid en sjö och gick promenad.
Nu är klockan mycket och vi ska snart sova och imorgon kommer min vän Maria och ska gå morgonpromenad med mig. Det känns härligt att Kalle är hemma nästa vecka också och sedan väntar en vecka i september på Menorca tillsammans. Våra barn är inte så mycket hemma , men vi har det bra , jättebra och vi planerar trevligheter framöver.
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bygga plank och picknick”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *