Yoga och skriva ner sina tankar

Igår fotograferade jag lite bilder till min hemsida, det var en himla mysig dag och tänk så mycket jag hann och orkade. Dagen slutade kanske inte så bra men den började bra i alla fall.
Idag ska jag sätta mig och skriva ner tankar i mina fina böcker från Webster & Pages och plocka ordning inför helgen. Elin har börjat övningsköra med sin bil så idag tar vi den när jag ska skjutsa henne till och från stan, så kul!
Igår började jag på byns yoga, det var så härligt och skönt och en del i mina tankar att ta hand om mig själv. Yogan för mig känns underbar och jag tror att det finns mycket harmoni i den och få gå in i sina tankar som jag har nytta av och så träna på andning osv.

På vägen hem körde jag på ett rådjur och fick ringa polisen. Bilen gick lite sönder , men jag har viltförsäkring. Jag tänker mer på rådjuret och hoppas det gick bra.

Ha en toppenfredag!
Kram Lotta
…………………..💗……………………

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Yoga och skriva ner sina tankar”

  1. Att skriva ner sina tankar tror jag är toppenbra. Det är lite därför jag bloggar faktiskt. Yoga ska ju vara bra det med men jag har liksom kommit ur fas. Tack för att jag blev peppad nu 🙂 Tur att du inte skadade dig i olyckan och så hoppas vi att rådjuret klarade sig också. Kraaam Pia

  2. Det finns många olika yoga. Jag går på yoga på actic men yogar också mycket hemma. Jag kan tipsa om yogamala på Youtube. De rosa skorna var superfina.

  3. Vilken tur att allt gick bra med dig och rådjuret! Vilken läskig händelse! Yoga har jag aldrig provat och tiden finns inte heller. Jag lägger min återhämtning i stallet.
    Kram

  4. Skönt det gick bra med både dig och rådjuret, det är mycket vilt så lätt att de kommer farande. Mycket vildsvin på många håll som orsakar olyckor också.
    En trevlig och fin helg önskas er alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *