Glögg i helgen och köpa julgran

Ska ni titta på lucia? Älskar att titta på lucia på morgonen. Jul närmar sig med stormsteg. Jag ska iväg på lite ärenden och jobb idag på stan och så hoppas jag hinna med att köpa några av de sista julklapparna. Jag ligger ganska bra till, började tidigt som jag brukar göra. Jag försöker göra jul lite mer lay back. Ja ta det lite mer chill och jag brukar också tänka att snart är det över, inte ligga i jaga som en dåre. Julen för mig är inte samma som det var förr, jag anpssar mig efter känslan som är just nu. Lite mer chill 🙂
Imorgon är det dags att köpa julgran och hämta vitrindörrarna och i helgen vill vi bara vara hemma och ha det bra. Dricka glögg och pyssla hemma, Kalle är ledig och det ska bli så skönt.
Älskar du lakrits, så ska du absolut prova dessa. Vi hade dessa hemma förra året och himmel så goda. Jag äter inte så mycket godis men dessa är livsfarliga. Sätt tejp på locket 🙂  Min man fick ju kalendern i julklapp och är tokig i dessa. Dessa ska sparas till glöggbordet. Vi kommer inte tillverka massa godis , det finns ju att köpa också och så försöker jag tänka på hälsan och inte ha för mycket socker hemma. Lite lagom sådär.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Glögg i helgen och köpa julgran”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *