Familjemiddag med hotell

Igår checkade vi in på fina The Box hotell igen med hela familjen. Min mans syster jobbar där och min svärmor och svärfar bor nära det hotellet så min svägerska hade fixat lite familjemiddag och övernattning för oss alla.
Vi fick ett stort och jättefint rum och ute var det regn så det kändes extra mysigt att få komma in där. Några av dem hade varit på Saab Arena och sett hockey men vi tog en egen bil och kom lite tidigare till hotellet.
På Choice har man ställt ut granar där man kan lägga julklapp till barn och ungdomar  , mer om det kan du läsa HÄR . Ett jättefint arbete som även samlar in pengar till Unicef.
Vi satte oss till bords och en jättegod middag väntade, grilltallrik till oss alla med goda såser och tillbehör.
Min svärmor hon är alltid så coolt klädd. Hon gillar färg och går på gymmet och har tempo som vi knappt hänger med. Grym kvinna. Tyvärr blev hon sjuk efter vi varit på julmarknad för ett tag sedan men nu mår hon bra igen.
Min man och hans systrar 💗
Kalle han var trött idag för han kom direkt från jobbet igår och så blev det sen kväll så han valde ligga i hotellsängen och titta på skidskytte.
Jag och ungdomarna som jag kallar dem tog lite spa efter frukost, bor man på Box så kostar spa 95 kr en söndag, väldigt prisvärt. Nu ska jag sova. Imorgon blir det en tuff dag då det händer mycket för Elin, jag ska berätta mer imorgon. Jag måste lägga mig nu för att orka.
Kram Lotta
💗
Tips
Min pälsjacka brukar jag få frågor på, det är såklart fusk men jag har inte hittat precis likadan, men liknande samma märke finns HÄR och  HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Familjemiddag med hotell”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *