Köpa färg och örtsalt

Innehåller annonslänkar till Campadre, Lexington Cervera och Adlibris
 
Nu är det skola som gäller för båda ungarna här hemma igen och jag blir själv om dagarna. Elin hjälper mig att fotar en del men det kan hon ju fortsätta med när hon kommer hem. Jag ska åka och köpa färg idag så jag kan börja måla huset, tänkte om jag börjar nu och kör lite när jag kan så blir det gjort lite då och då. 
 
 
Skål köpt i blomsteraffär, vi har kryddor i den, handduk här
 
 

Blender här, kruka svensk tenn, salt och peppar här, citronpress här, karottunderlägg här , mortel gammal, kakel här och bänkskiva Silestone här 

 
Vi har så mycket kryddor här hemma så jag tänkte göra örtsalt också, det receptet finns i min bok också. 
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *