Städat i orangeriet

Den här dagen har varit så himla härlig!! Har verkligen njutit av att pyssla och solen har lyst. Vi började med att bygga men Kalle tyckte att han klarade sig så bra själv så jag kunde istället städa orangeriet.
Vi behöver måla klart och sätta upp sista listerna där ute som vi inte hann med i våras men först måste vi städa ur alla växter och tömma krukor så det har jag börjat med idag.
I veckan som varit har jag haft så mycket annat som jag velat göra men idag körde jag järnet och hann massor.
Så nu är det lite mer tomt där inne och vi har flyttat lite på bordet och nästa helg hoppas jag att vi kan måla lite.
Kalle ville in och se på hockeyn på eftermiddagen men före det så grillade vi hamburgare på våran grillplats, hamburgaren åt vi inne i orangeriet.
Nu får vi städa krukorna en annan dag som jag ställt undan så länge och det är dags att gå ner till min man som duschat och det ska lagas lite skaldjurssoppa och ett glas vin till det. Dags att packa lite.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Städat i orangeriet”

  1. Ser härligt ut! Men vad är det egentligen med ungdomar och att ta "sneda" bilder? Min 17-åriga dotter gör likadant. Inget fel på bilderna, men varför de väljer att ta dem så har jag aldrig fått någon förklaring på… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *