Höstfint ute och härlig fredag

 
Hur mår ni vänner? Jag tycker det är ganska bra här. Elin ska försöka gå till skolan idag, bara en lektion och då mår jag också bättre. Jag ska hämta paket från Campadre, har beställt så fina grejer som äntligen kommit. Kan visa er lite senare idag kanske. Ska åka förbi min fina vän Cecilila Möller också på lite pepptalk och så borde jag handla lite. Ja ni vet ju att mataffärer är inte min grej, men jag jobbar på det. 
 
 

Igår hade jag två vänner och vi pratade om företagande. Det är så härligt att ha några nära vänner som man kan älta allt med , vända upp och ner på saker och våga säga till att nu går det bra och nu går det dåligt och de finns där alltid. 

 
Imorgon ska Jag föreläsa på Ljungs, hoppas vi ses . Jag ska iväg nu men kommer tillbaka lite senare idag.
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *