Jag längtar…

 
 
 
Här hemma längtar jag efter att köpa lite blommor till mina bord, jag längtar att fylla kylen som är tom, jag längtar till målaren kommer och tapeten ska upp. Mat behöver man annars är det mest ytliga saker, saker som man mår bra av och ger lite extra glädje när allt annat är bra.
 
Vi har det så himla bra nu när Elin inte äter några mediciner längre. Värdena ökar lite för varje vecka och energin är tillbaka. Eksem i ansiktet efter cancermedicin håller sakta på att försvinna, även svullnad. Livet är tillbaka och jag njuter varje sekund. Jag frågade Elin om hon tänker mycket på framtiden. Men hon vill bara leva nu, inte oroa sig. ”Om det händer det något i framtiden med mig så tar vi det då.” Japp det gör vi. Man orkar inte oroa sig och tänka på allt som kan hända, man vill bara leva och ha det bra.
 
Kram Lotta
 
  💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Jag längtar…”

 1. Å vilken otroligt klok dotter du har Lotta,
  Har följt er länge nu, å känner sån lättnad med er.
  Det finns inget bättre än när det vänder….
  Å du Lotta ,jag håller just på att få nya tapeter uppsatta i vardagsrummet, å känner mej som ett barn på julafton!!
  Stor kram på er från Lisa.

 2. Så sunt att kunna tänka så ist för att grubbla hela tiden. Lev här lev nu är enda rätta. Lycka till, är så skönt att läsa att behandlingen är klar nu. Så en gammal fråga, var får man tag på den härliga glaskupan till ljus? Vet har frågat förr men måste upprepa mej 😉

 3. Så roligt att läsa att det äntligen går åt rätt håll. Kloka Elin som tänker så positivt,,,,men det går ju ej att förställa sig hur tankarna går eller har gått för er allihopa.
  Tack för en inspirerande blogg på alla sätt och vis!!

 4. Så härligt att höra att det går åt rätt håll! Klok dotter du har. Ta tillvara på nuet och njut. Det värsta som finns är när ens barn inte mår bra. Stor kram Pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *