En dag på stan från mobilen

 
Philip hade nationella prov idag så det var bara en lektion sedan följde han med mig till stan på ärenden. Jag skulle hämta mina vinterdäck och köpa belysning till vitrinskåpen. Det blev lunch på Ikea för oss och sedan tog vi även en sväng in till stan och där blev det lite kaffedrinkar och lite shopping.
 
 
Philip och jag har inte haft lika mycket tid tillsammans när Elin varit sjuk så det är guld för mig att få en dag med honom. Han har blivit så stor nu och förståndig. Vi pratar om vilken utbildning han ska gå, om vilken mopedbil han drömmer om och hur många spel på datorn man skulle kunna köpa istället för att göra om vardagsrummet. Allt som intresserar en 15 årig kille med andra ord. 
 
 

Så blev det lite fina inköp både till Philip och mig och nu blir det jobb vid datorn några timmar innan det är dags för middag.

 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *