Två år och packa det sista

 
Så mycket tankar och känslor kring dessa dagar som är nu. Igår var det två år sedan Elin blev sjuk HÄR . Den där dagen vi fick berätta för henne att hon har cancer. Den mest hemska dagen i mitt liv, men nu har vi kommit långt. Nu ska vi fira istället, om tre dagar fick hon sin diagnos och den dagen ska vara fest istället. Idag sista dagen innan vi åker. Packa och fixa och sedan blir det semester. 
 
 
Jag vet inte om det kommer gå att uppdatera där ifrån men jag har fixat lite annat här på bloggen så länge. Om jag kan visa lite bilder från New York så kommer jag göra det när vi är hemma igen.
 
Ha det fint! 🌱🌸💗
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Två år och packa det sista”

  1. Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att ta emot ett sådant tungt besked, ens egna problem känns minimiala. Men så glädjande att det gått så bra.
    Njut av New York!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *