Spabad och hunnit mycket

 
 
Den här helgen har innehållit mycket. Vi hann så mycket av det som vi hade tänkt skulle bli gjort. Nu kan jag fortsätta fylla pallkragar med jord osv när jag har tid för nu är allt färdigbyggt.
 
 
Jag kommer också börja röja här hemma lite mer både inne i skolan och inne i huset. Det är dags för att storensa. Sist var det tre år sedan. När vi jobbat hårt hemma så är det skönt att kunna hoppa i badet på kvällen. Findus är såklart med. Så här fint hade vi igår. 
 
 
 
Nu har jag varit på x-fit också så nu är jag slut som artist 🙂 så himla trött man blir av det. Ska sätta mig i sängen en stund och sedan blir det godnatt. 
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Spabad och hunnit mycket”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *