Sommarlovet väntar

Lycka idag när den här killen får sluta 8:an och sommarlov framför sig. Igår smyckade han bug ridern med sin kompis som sovit över. Tänk att nu är det Philip som umgås med en kompis som bor i prästgården i byn, där som min bästis bodde när jag var liten och ungdom. Allt fortsätter och genom sina barn får man uppleva allt igen.
Philip har det där drivet som jag har och nyfikenheten. Han är snäll, omtänksam och har många vänner. Han har blivit stor och det är så härligt att se honom mer och mer ta för sig och stå för den han är. Högstadiet är en tuff tid när man ska formas och han fick det extra tufft när Elin blev sjuk och han skulle börja 7:an.
Men nu är det livets glada dagar. Sommarlov väntar och kanske jobb på en av Linköpings bästa restauranger. Han är så duktig med matlagning och blev så uppskattad på sin prao så kanske några veckors jobb i köket på Aioli i stan kan det bli. Men mest av allt önskar jag honom glädje och att han är lycklig och har roligt med sina vänner.
Elin och jag är själva idag så vi får se vad vi hittar på, bilder ska fotas och det är bra nu när jag har en egen fotograf här hemma hela sommaren.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sommarlovet väntar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *