Igår var första dagen på månader som jag kunde längta efter att åka iväg lite

 
 
 
Vilka kvällar vi haft så härligt. Här på landet jobbar vi med altanen och så på kvällarna äter vi gott och har det mysigt. Igår blev det spabad i flera timmar. Vi sitter och pratar och dricker bubbel och det är bara så skönt. Igår bestämde vi att nästa år tar vi hjälp med målning på huset och så ska fönstren renoveras och få spröjs. Nästa år vill vi nog resa igen eller kanske redan i höst.
 
 
Det är så skönt att vara överens, det flyter på så bra då. Lite samma mål och drömmar och så lite annat förstås. Inga mer stora projekt ska byggas, nu ska vi förvalta det vi har skapat. Har en del annat vi vill pyssla med men det är inte stora projekt. Kalle vill ha en liten damm utanför uterummet, mer förvaring till våra vinterväxter borta vid orangeriet, en större grillbänk osv jag vill ha en ny fondvägg i vardagsrummet osv. 
 
Altanen kommer bli så bra. En investering i både huset och vår tid som vi lägger här nu. Jag har alltid varit den mest rastlösa och velat upptäcka och resa så Kalle sa just det att i år får det vara lite mer som jag gillar, att bara vara hemma. Men numera vill jag helst det också i alla fall den här sommaren. Jag börjar längta lite ut, börjar längta att jobba lite mer med reportage. Allt tid här hemma och lugnare dagar gör att jag återvänder mer och mer. Igår var första dagen på månader som jag kunde längta efter att åka iväg lite.
 
 
Det är så häftigt med kroppen och vad den gör, den har sin egen väg. Jag är så himla lycklig nu att få de här lediga dagarna hemma med Kalle och att vi kan hålla på med det här stora projektet som altanen är. Han har fortfarande tre veckor kvar och jag är redan nöjd med dessa dagar. Första sommaren på tre år som vi inte besöker sjukhuset så ofta. Livet är sannerligen vackert när man får vara frisk och får välja vart man vill vara.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Igår var första dagen på månader som jag kunde längta efter att åka iväg lite”

  1. Så skönt för er att äntligen har en sjukhusfri sommar. Hälsan betyder allt.
    Jag tycker att ert hus är så fint utan spröjsade fönster. Jag förstår att ni vill ha det utseende som gammaldags kopplade fönster ger …. men lösa spröjsar är så jobbiga tycker jag.
    Kram och tack för en härlig blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *