Hur var ditt liv i min ålder?

 
 
Hej! Jag heter Emma och är 24 år och har läst din blogg i säkert 3-4 år och har alltid älskat den. Är så härligt inspirerande med vackra foton, fina miljöer, inredning och vackra kläder. En genuin och mysig blogg om det verkliga livet. Skulle vara så kul om du någon gång kunde göra ett inlägg om hur dit liv var i min ålder? Du kanske har skrivit om det någon gång men jag missat det. Har du alltid varit intresserad av inredning/trädgård? Eller har du haft helt andra intressen? Ha en fin dag 🙂 kram Emma
 
När jag var 24 år så bodde jag i ett litet radhus i Tallboda utanför Linköping med Kalle och väntade vår dotter Elin. Vi hade flyttat dit från en fin lägenhet på landet för vi visste att vi skulle få barn och det var lättare att bo där med en liten bäbis. 
 
 
Vi hade en pytteliten trädgård och den gjorde vi så fin. De kallde den för golfgreen för Kalle skötte gräsmattan exemplariskt 🙂 . Vi byggde altan där och jag planterade höga fina tulpaner och växter. Intresset för inredning fanns redan då och jag jobbade på DUKA och Cervera som det hette då. Lika så intresset för trädgård och växtlighet. Jag har från jag var liten älskat leka och vara i naturen. Plockat svamp, bär, blommor osv Min kompis föräldrar var intresserade av design och åkte till Höganäs och Rörstrand och köpte porslin och hade en sommarstuga och jag kommer ihåg att jag redan på högstadiet drömde om att kunna ha det så. 
 
Min pappa är den som är mest intresserad av odling och min farfar. Jag bodde granne med min farfar och farmor när jag var liten och de visade mig hur de odlade. Även mormor och morfar var intresserade och hade en stor lummig trädgård. Min mamma har alltid varit den som smyckat huset vid fest. Blommor och björkar och massor av pynt till jul. Min mamma älskar traditioner och min svärmor och svärfar med. Jag tror jag fått med mig allt från att jag var liten både trädgård och det pyssliga och även min man av sina släktingar.
 
När jag var 25 år så kom Elin och när hon var 9 mån så flyttade vi ”hem” där fanns huset som vi kunde köpa (850000 kr kostade det på den tiden) och som vi drömt om. Sedan när jag började med lchf  och blev astmafri så kunde vi också köpa höns och katt förgylla vår lilla gård med lite djur.
 
 
Intresset att skapa har alltid funnits och mig och även för min man. Att göra saker med händerna och att vi kan tillsammans förverkliga våra drömmar här hemma. När barnen var små hade vi inte ekonomi att göra allt som vi drömde om i trädgården och på huset men sakta har det växt fram. När barnen är små har man heller lika mycket tid. Vi har också hela tiden velat lägga pengar på resor. Vi får fortfarande prioritera tex. har vi behöbvt fixa vid poolen i 15 år men fått vänta men har vi levt tillsammans sedan jag var 17 år och fått många år tillsammans i det här huset och i trädgården och numera kan jag ju jobba med att pyssla genom bloggen och mitt jobb som fotograf och så har vi en annan ekonomi, så tacksam för det. Allting får ha sin tid.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hur var ditt liv i min ålder?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *