Orangeri och köksträdgård

 
Nu är det dags att slutföra köksträdgårdens uppbyggnad på den högra sidan av huset. . Det ska bli grus på gräsytan som ni ser. Det kommer bli mer enheltligt då och det jag behöver nu är makadam och markduk. Vi behöver också förbättra med makadam på den gamla ytan så jag kommer beställa hem lite extra. Hit ska vi flytta våra jordgubbar tex. som är i pallkragar vid poolen nu. De ska tas bort. Vi får se hur det blir med hönsen men det andra i köksträdgården har klarat sig fint. 
 
 
Den här gången kommer jag gräva bort gräset förhand och ta lite i taget. Jag gräver bort gräsmattan och lägger markduk och sedan på med makadamet. Marken är hård så det har funkat fint. Jag använder min köksträdgård när jag fotar bilder till företag och till Tyskland så det är min arbetsplats kan man säga. Som en utomhusstudio. När jag jobbar med min trädgård är det på min arbetstid och det är jag tacksam för. Det är inte lätt att hinna allt annars. 
 
 

Jag kommer dela allt jag gör på bloggen så ni kan hänga på och se hur det blir. Pooldäcket kommer också bli klart och växa fram men snickerijobbet gör min man när han är ledig så det tar vi lite efterhand. Trädgårdsjobben är mina och med vår stooooora trädgård tar det aldrig slut. En stor rabatt som jag anlagt och kostat massor av pengar är ingenting i vår trädgård. Det tar tid att få en stor trädgård att bli fin med blommor och växter och det kostar så mycket så man får ta lite i taget. Nu i höst kan jag börja dela våra perenner också. 

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Orangeri och köksträdgård”

  1. Vad roligt att ni bygger ut köksträdgården! Jag ska studera extra noga hur ni gör. 😀
    En annan sak som jag är nyfiken på, är hur ni håller gruset rent från löv, kvistar och annat jox som alltid blåser och landar på marken? Har ni en lövblås eller?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *