Inreda vid pool

Det är så roligt när bitarna börjar falla på plats och se hur det ena leder till det andra. Nu är plankbordet målat och klart och ikväll har vi haft vår första middag här ute. Det är fortfarande mycket kvar att göra , men det är roligt tycker jag är att se hur allt växer fram och hur det man drömt om omsätts i praktiken lite i taget.
Bordet är målat med falu rödfärg fasadfärg timmergrå, när den får torka så upplever vi att den inte färgar av sig som den röda gör, men om ni målar så garanterar inte jag det. Vi tycker att det är smidigt med falufärg, lätt att måla och lätt att fräscha till. Vi ska måla det lilla  poolhuset sedan i samma färg.
Bordet är beställt av en lokal snickare som gör på beställning. Han bor ca 1 mil utanför Mantorp och tar beställning på storlek som man önskar och ger prisförslag. Fredriks mailadress är är tallbacken.ett@gmail.com
Stolarna är från Ikea och krukorna är från Bergs Potter. Glaset till ljusen är från Sprudla och ljusstakarna är gamla. Trädet vi planterat är silverpäron och i korgen perovskia.
Solsängarna från Blackballoon har vi haft i många år  men bytt dynorna till tvättbara mörka. Parasoll från Bauhaus.
Tack alla ni som skrivit så mycket gulligt på instagram, nu ska jag jobba en stund så jag kan göra något roligt med Elin imorgon.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Inreda vid pool”

  1. Sååååå himla snyggt ni gör det…..vill också ha det så fint 🙂 ni är ju superduktiga och vilka slitvargar ni är!!!!
    Kommer ev att få en takterass framöver och då ska jag plocka lite idéer från din trädgård!!!!!

  2. Så vackert det blev, alla växter och blommor gör verkligen mycket! Har själv ett stort pooldäck men svårt att få till samma trivsamhet, tror jag ska åka till växtbutiken imorgon. Ser dock aldrig att du skriver att ni badar i poolen, är inte barnen där mycket med sina kompisar eller de har växt ifrån det? Våra barn vill bada jämt när solen är framme, skönt att slippa åka iväg. Kram och tack för all inspiration!

  3. Fantastiska bilder! Ni har det så smakfullt och fint. Jag hoppas att allt går bra med Elin. Är själv mamma och har ett sjukt, vuxet, barn kan förstå din oro men härligt att du kan glädjas åt "små" saker i livet. Önskar er all lycka <3

    1. Hej, det går bra med Elin men det är lite tungt efter haft behandling så många år. Man vill vidare nu men är samtidigt rädd. Det är mycket tankar och man har svårt att ta in allt som hänt. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *