En heldag i trädgården

 
Har haft en underbar dag i min trädgård och hunnit massor idag och så skönt att komma ifatt. Vi bor stort och det är alltid massor att göra. Det bara här borta i köksträdgården som allt är så sådär pluttrigt och mysigt. Resten av min trädgård är mest gräsmatta. 
 
 
Det har växt så mycket sista tiden och vi har mest bara vattnat och skördat och inte haft tid att njuta av det lika mycket. Men ikväll var vi där ute och hämtade in massor av grönsaker, tände ljus och sög in allt det härliga som pågår just nu. Älskar grönskan. 
 
 

Köksträdgården ska utökas, den sista delen på höger sida av huset ska få grus och sedan är det klart. Tror att jag tar tag i det i höst. Kommer behöva mer grus och få gräva en hel del och först har jag lite annat att fixa med. Ska visa mer bilder hur vi tänkt oss senare.

 
Ha det så bra
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”En heldag i trädgården”

  1. Skulle så gärna vilja se en översiktsbild över er köksträdgård, inte bara detaljbilder. Din trädgård är den som inspirerar mig mest nu när vi ska snickra pergola och ordna en köksträdgård.
    Än har vi inte hunnit börja på riktigt, men det är på gång.

  2. Så otroligt vackert ni har det.. en annan har trädgård men finner varken tid eller ork att göra det fint. Kul med att få lite inspireration

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *