5 år och företag på heltid

 
 
Det är 5 år sedan jag stängde dörren på förskolan för att ta tjänstledigt på heltid och satsa på mitt företag. Det var reportagen som jag i stort sett bara levde på då och det var det jag skule satsa på. Jag minns den stunden från jag tog min väska, stängde dörren på förskolan och satte mig i bilen hem. Både frihet och ledsamhet på en gång. Känslan att vara helt sin egen var oroligt men samtidigt pirrigt och förväntansfullt. Så här i efterhand så är det ett av mina bästa beslut i livet. Om jag inte hade gjort det hade jag missat så mycket. I fem år har nu lyckats ta ut lön varje månad och utvecklats massor. Jag är som en annan person nu, med en helt annan självkänsla och erfarenhet. Det har inte varit lätt alla gånger, men jag känner ett lugn nu. Att vara sin egen är en oerhörd glädje och jag önskar alla fick känna den känslan att få driva eget. Alla misstag som man gjort och lärt sig av och alla framgångar man fått vara med om. Jag ångrar inte en dag som egen, bara så tacksam för allt jag fått vara med om. 5 härliga år på heltid med företag och 7 år från jag startade eget innan då jag i två år fick jobba dubbelt. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”5 år och företag på heltid”

 1. Hej Lotta,
  Vad underbart det låter! Jag är verkligen full av beundran och glad för din skull. Jag är också lärare, fast på gymnasiet, men skulle verkligen vilja vara min helt egen då jag skattar personlig frihet nästan högst av allt. Dessutom att få syssla med det som är ens stora intresse i livet är ju det ultimata. Jag önskar dig all fortsatt lycka och framgång.

  Ha det gott!

  Kram, Anneli i Dalarna

 2. Precis det jag ville höra nu😍Att det är värt att våga och följa sitt hjärta! Om tre veckor stänger jag dörren till min skolsköterskemottagning efter 9år för att satsa helt på mitt företag! Håll tummarna 😉
  Ha en riktigt skön påsk! kram Anna

 3. Stort grattis på årsdagen! Din resa är så himla inspirerande och alltid så kul att läsa om detta och även din blogg i stort. Fortsätt med det du gör, du gör det bra:)

 4. Stort grattis!!! Jag är så glad att få följa dig alla dessa år! Du är en inspiration på ett mycket fint sett. Tacksam att få läsa om ditt liv. Stort lycka till med alla, jag fortsätter att följa dig. //Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *