Innan snön föll

 
Vi har snö nu, det är så vackert. Älskar årstider och älskar snö. Igår när jag pysslade lite vid orangeriet så hade det inte kommit någon snö. Jag gjorde några enkla juldekorationer bara för att det ska se lite mysigare ut. 
 
 
 
 
Tänkte jag skulle fylla krukorna utanför med lite mer granris eller tallris. Vi får se vad jag kan hitta på. 
 
Nu ska jag fundera på lite julmarknader, har du tips på de bästa julmarknaderna? Jag frågar varje år för jag hinner glömma bort hälften 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Innan snön föll”

  1. Så fantastiskt fint du pyntar och så fint orangeri ni gjort <3 Här har vi också snö, härligt. Är så sugen på att pynta ute jag med, har en massa inspiration. Tack för dina alltid så vackra bilder. Hälsningar från Finland 🙂

  2. Hej Lotta, ja visst är det mysigt den här tiden man kan pynta. jag blir såå inspirerad av allt det du gör. jul på kalmar slott och Jul på Huseby som pågår nu är tips på fina Julmarknader. Ha de gott

  3. HUSEBY JULMARKNAD!! SYDVÄST OM VÄXJÖ. VI VAR DÄR IDAG I SNÅLBLÅST, SLASK OCH KYLA. MEN SÅ MYSIGT ÄNDÅ, VÄRT ETT BESÖK. VARAR TOM 13 NOV, TROR JAG….FINNS BÅDE HANTVERK OCH EN MASSA MAT OCH SÅ NATURLIGTVIS HUSEBY BRUKSBYGGNADER OCH FLORENCE STEVENSONS"SLOTT"!
    TIPS!
    OCH KRAM // LENA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *