Påskpyntat lite

 
Vas här, kronor här 
 
Nu är det lite mysigare här hemma, jag har pyntat lite. Jag grävde fram min låda med fjädrar och några ägg och ikväll ska jag tända ljusen och duka lite fint för jag har köpt en god köttbit som vi ska laga till. 
 
 
Gammalt pynt
 
 
 
 
Var på affären tidigt och handlade mat och svängde förbli blomsteraffären också så det blev lite blommor till borden. Blir så glad av blommor. 
 
 
 
Hoppas ni har fredagsfeeling och mår bra. Jag har verkligen försökt ta mig i kragen idag fast det är lite tungt. På måndag ska vi alla fall få träffa en läkare med våra frågor. Elin är så trött och orkar inte lika mycket, hon har svårt att ta tag i skolarbete och allt känns lite tyngre med det just nu. Idag fick hon huvudvärk och fick sova 1.5 timme efter att haft matte i 1 timme. Men som sagt det kan vända och vi behöver prata av oss lite så får vi se vad som händer. 
 
Imorgon ska jag ha utedag i trädgården, det ska bli härligt! Nu sitter jag med fotmask och ska svara på mail. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Påskpyntat lite”

  1. Så mysigt med Påsken 🙂 mindre kravfylld osv ha ha jag som just avslutat bullbak ….åt mig själv har jag bakat paleomuffins 🙂 vi åker bort nu till påsk det blir västkusten en hel vecka med skaldjur och massor av träning ! Körde en idiotvecka med löpning varje dag ,,,, är helt mör i kroppen nu…. kör hantlar hemma och lite annat oxå ! Hoppas du hinner träna ? Ha en fin Påskhelg och önskar speciellt allt gott till Elin!

  2. Jag påskade till det lite idag jag med, mest på pojkarnas begäran. Hämtade in ngr grenar från äppelträdet, satt ner dom tillsammans med tulpanerna och sen några fjädrar på. Pojkarna blev nöjda och jag behövde inte lägga all för mkt tid på det idag.

    Kram

  3. Hoppas den är vara vår tröttheten. Kroppen har ju fått så mycket strykt därför hon är mer känslig.

    Jag vet att ni kommer att övervinna denna svåra tid. Så länge man har viljan och ni har enormt viljan och den är på topp.

    Ta det lugnt och hoppas ni har en underbar helg.

  4. Hittade inte den vita vasen med silverkanter på Louise Interior?Har du köpt den där?Den var så fin!Lycka till med allting och jag hoppas av hela mitt hjärta att eran fina dotter blir frisk och får må bra❤/Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *