En egen brygga vid vattnet

 
Bild Hemnet
 
Det finns några till drömmar som jag har i livet och som jag skulle vilja förverkliga ( jag har förverkligat många av dem ) och en av dem är att ha en stuga vid vatten. Det är egentligen inte stugan jag drömmer om så mycket utan närheten till vatten. Att få sitta på sin egen brygga och dricka kaffe. Under hela mitt liv så har jag längtat till vatten. Varje gång jag åker iväg så tar jag lite tid vid vattnet. 
 
Så nu börjar jag spara för att kunna invetsera i min dröm. En dag kanske drömmen slår in och när vi blir äldre så kommer vi sälja vårt stora hus och då kan vi istället åka till en sommarstuga. Min man har i fem år sparat till en liten sportbil, nästa sommar har han sparat klart till sin dröm. Det är svårt tycker jag att spara långsiktigt för jag vill leva lite mer i nuet, men jag ska bli duktigare på det. Vill man uppnå sina drömmar så måste man hitta en väg dit. Jag är inte rädd att misslyckas heller och det tror jag också är viktigt i sin väg att uppnå sina drömmar. Vi få se, om några år kanske jag har min dröm. Jag har i alla fall börjat spara och en liten bit på väg. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”En egen brygga vid vattnet”

  1. Hej Lotta!
    När Du skriver om Din dröm börjar jag fundera på om jag har någon sådan?Vad drömmer jag om?Jo,nu vet jag:har länge velat komma till Alhambra-den underbara trädgården!Får börja spara till en Spanienresa!Oj,nu poppar det upp en resa till:New York!Var där en gång i min ungdom,men skulle gärna vilja åka dit en gång till….
    Ha en skön Torsdag!Kram från Lena

  2. Underbart med drömmar…jag och min man hade letat hus väldigt länge och ibland så kändes det som att "vi kommer aldrig att hitta det vi söker" vi som du drömde om att få bo vid vattnet sen en dag så åkte vi på en visning som vi inte hade så stor förväntan på och där var vårt drömhus! Första gången som verkligheten är bättre än bilderna (tur det för vi var ensamma på visningen) så nu bor vi i huset som jag drömde om att hitta med egen brygga…KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *