Besöka Båstad och Helsingborg

 
Nu har vi varit borta några dagar och haft det fantastiskt bra med Elins vän och hennes mamma i Båstad. Solen har lyst på oss och vi har bara njutit av livet. 
 
 
 
Vi har varit i Torekov också och tittat och ätit lunch. Vanligtvis brukar ju jag resa en del och det brukar bli några resor till kusten per år, men nu har det inte blivit lika ofta när Elin varit sjuk. 
 
 
Idag åkte vi vidare mot Helsingborg och tog kustvägen. Stannade en sväng i Höganäs och tog lunch på stranden i Helsingborg. Älskar att få komma till havet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan tog vi båten till Helsingör och gick där och tittade lite. Fikade och mest bara myste lite, så himla härligt att Elin orkar så mycket nu. 
 
 
 
Ikväll bor vi på ett jättefint hotell i Helsingborg som jag bloggar mer om imorgon. Nu ska jag hoppa i duschen och snygga till mig och sedan blir det middag. Imorgon ska vi till salongen och de ska sätta hairtalk på Elin, så imorgon får hon långt hår. Spännande.
 
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Besöka Båstad och Helsingborg”

 1. Är du nu nere i mina hemtrakter igen hoppas du har det bra i sommar Skåne och för att inte tala om Elin hon kommer att bli jättefin denna goa och starka tjej.
  Ha det fortsatt bra hos oss i Skåne och njut alla ni.

 2. Vi brukar också besöka de ställen Du skriver om!!
  Jag är så glad över att ni har en så´n fin resa söderöver!!
  Önskar er en fortsatt trevlig "semester"!
  Kram Lena

 3. Så kul att ni har varit i Helsingborg, min hemstad. Hoppas att ni hade trevligt. Din dotter är så vacker, säg det till henne. Sen är hon väldigt lik sin mamma också 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *