Malta och boende i Sliema

 
 
(Alla bilder, lilla resekameran )
 
Nu är vi hemma från härliga Malta, fem dagar i solen har varit i underbart. Vi åkte dit med svärmor, svärfar och barnens faster för att hälsa på ungarnas kusin och pojkvän. De jobbar där på Malta men flyttar snart hem igen så nu var det sista chansen. 
 
 
På Malta bodde vi på Hotell Fortina och det var toppen. Det enda som var tråkigt var att man inte fick vara vid fina poolen på gården vid spahotellet med barn upp till 18 år i juni. Men vi fick två dagar vid den poolen på slutet när det blev ny månad så det blev bra ändå. Hotellet är inte så barnvänligt för små barn så det var inte så många barnfamiljer, men för våra stora ungar var det toppen. I Sliema finns inte direkt några stränder att bada vid så det är bra att tänka om man åker dit med små barn. Vi badade i havet bredvid hotellet , där var det klippbad.
 
 
 
Svärmor och svärfar så pigga som går promenad varje morgon och hänger på överallt
 
 
 
Huvudstaden Valetta på andra sidan
 
 
 
 
Första dagen hälsade vi på kusinen i deras boende och så låg vid poolen. En flaska bubbel och några öl blev det och bara lata oss. Elin var med och badade men fick sitta i skuggan och det gick bra. 
 
 
 
 
 
 

 
Rummet var stort och fint med två sängar och det hade vi bokat genom Expedia. Vi hade köpt till frukost och var ute och åt på olika restauranger varje dag. Maten var supergod, har bara ätit god mat. Visar mer om det senare. 
 
 
 
 
På kvällarna klädde vi upp oss och satt på vår altan. Jag älskar de där sköna varma kvällarna när solen går ner över havet. Visar lite mer senare, detta var bara lite från dag ett. Nu ska jag snart skjutsa sonen som ska sälja hembakat bröd på marknad. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Malta och boende i Sliema”

  1. Vad fint ni hade Det! Skönt med lite sol o bad. Vi var i Brela Kroatien midsommarveckan, härligt kan rekommenderas. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *