Lunch med mina tjejer

 
Idag ska jag iväg och äta lunch med några av mina tjejer i kompisgänget, de brukar träffas på fredagar de som kan och käka lunch men jag har inte kunnat innan. Men idag kan jag, ska bli så mysigt. Så måste jag jobba lite vid datorn också, men det är så svårt när solen lyser. Då vill man helst bara vara ute. 
 
 
Ikväll ska vi bara mysa med lite god mat, ska förbi affären sedan och fixa lite gott. Sedan blir det nog både tv och datorn i knät innan jag släcker mina blå. I helgen kommer min bästis son och sover över, så imorgon blir det fika med henne. 
 
 
Ha nu en skön dag och hoppas ni får mycket sol på er
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lunch med mina tjejer”

  1. Hej, har precis skrivit min första novell och nu vill jag ha respons. Vad tycker ni? Är den för otydligt? Vad kan jag utveckla och ta med mig?
    Jag länkar till min blogg där den är skriven så får jag lite läsare på samma gång! 😉

    enlangmanparesa.blogg.se/2015/march/parallella-verkligheter.html

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *