En sväng till Ikea

 
Jacka här, tröja här
 
Nu har inte dottern handlat för sin månadspeng på tre månader så idag bar det av till staden för lite shopping till hennes nya rum som blir hennes walk in closet. Det blir lite i taget när pengar finns och jag vill de ska lära sig att det kostar och man får spara. Det det där påhittet att göra om är ju pappans ide så han hjälper gärna till som tur är. 
 
 
 
Jacka här, byxor här och skor här
 
Min son han är så intresserad av kläder så han betalde halva priset på  jacka istället för att handla en massa bråte i Grekland. Då fick han något han aldrig skulle fått annars. Han är jätteduktig med pengar, han sparar och lyckas alltid hitta på något att sälja eller göra osv för att tjäna lite extra. Vi brukar skoja och säga att han kommer jobba på bank 🙂
 
 
Jacka och skor här, väska Marrakech, byxor här och tröja här, halsband gammalt
 
 
Nu ska jag hoppa i sängen, är en tröttis och imorgon kommer en fotografkompis på fika och titta på hönsen. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”En sväng till Ikea”

 1. Hej! Har precis upptäckt din blogg och gillar den mycket. Jackan du visar idag är väldigt fin. Men jag konstaterar att Sharpman inte har någon webbshop, eller har jag fel? Vad heter jackan i fall jag kan hitta den någon annanstans? MVH Ann-Sofie

 2. Beate fra norge

  Hei!
  Syns din blogg er fin,har fulgt deg i noen år,men syns det blir mye reklame nå? Hvorfor?
  Hvorfor trenger vi å få vite hvor du kjøper dine klær og ting til huset?
  Ha en fin dag fra Norge
  Leser du norske blogger,som livslyst?

  1. Hej , jag hoppas jag förstår din norska 🙂 jag är både fotograf och bloggare. Jag har företag och får betala skatt och moms på det jag tjänar på bloggen. Får även ta upp förmånsvärde på skatten. De företag som har logga hos mig betalar för att synas på min blogg. Jag länkar till saker jag köper och saker jag gör osv för att också slippa frågor. Min blogg skötts professionell jag har inget att dölja osv. Kram Lotta

 3. Heelt otroligt vad snygg du är, Lotta! Jag har följt fin blogg i perioder under många år, och det är fantastiskt att se vilken förvandling du genomgått! Utseende är inte allt, självklart inte; jag vet själv vilka fördelar en Lchf-livsstil för med sig. Men ändå, du ser ju superfräsch ut, Lotta! Way to go!!

 4. Haha så korkad jag är. Jag tänkte "Gud vilken häftig top hon har på sig!" Jag tyckte det såg ut som att det var utskuret ett hjärta på magen i tyget 😀 men sen såg jag att det var ett halsband haha. Men ja.. det var fint det med 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *