Mitt läppstift

Samarbete Fina mig
 
Jag fick en fråga vilket läppstift jag hade på festen sist, så ikväll visar jag er det. Det heter Maria Åkeberg kommer från Fina mig och satt som berget. Även en läppena hade jag , men den fann jag tyvärr inte när jag fotograferade bilden..men som sagt läppstiftet är superbra! Rouge är också från samma butik, jag skaffade mig hela kittet till festen. 
 
Nu är mascaran slut så det behöver jag en ny, vad använder ni för sort?
 
Nu är mojiton upphälld och bastun på värme och badkaret påfyllt. Nu ska jag ha myskväll med min man och så har han köpt oxfile, fina grejer  och bubbel i glasen:))
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Mitt läppstift”

 1. Jag använder Kanebos 38 grader Celcius vet inte hur jag får till den lilla cirkeln i grader så det får bli sådär. Den är vattenfast tills vattnet är över 38 grader så den rinner inte om det regnar eller om man blir svettig. Men man behöver inte heller använda någon speciell rengöring utan lite varmare vatten och den är borta. Toppen!!! Såg förresten att Fina mig hade rabatt på den just nu.

  Ha en fin helg!!!

 2. Hej Lotta, har använt Max Factor i åratal (olika varianter) och får långa,fylliga fransar, me like.
  Här har vi också bastat och bubblat. Härliga fredagskväll! Ha en gosig fortsättning på kvällen.

 3. Alltid kanebo 38! Mest för att den sitter som berget hela dagen oavsett om det regnar eller jag tränar och sen när det är dags att skölja så behövs bara vatten. Jag gillar så enkla lösningar som möjligt och vill inte behöva hålla på med skild makeup remover på kvällen…

 4. Jag använder också Kanebo 38 – men nu heter den visst Sensai 38 grader – med förlängande effekt. Den klarar allt! Även en timmes promenad i piskande regn och motvind.
  Till fint använder jag dock Lancomes Definicils. Fransarna blir längre då. Den funkar även för oss med fetare hy, så vi slipper smet under fransen.

 5. Har använt Max Factor 200 calorie i många år men fick se mig om efter en en annan då jag inte tålde den sen av nån anledning. Men den va super annars! Nu använder jag Lumene. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *