Klänning för bröllop

 
 
Idag blir det bröllop för min mans kusin och hans Ulrika. Jag har längtat och älskar bröllop när man är gäst. Min klänning köpte jag förra året till min mans andra kusins bröllop, men den hann aldrig komma så nu får jag äntligen använda den. Den har blivit något stor vid brösten och så har jag sytt igen hålet mellan tuttarna, det är min man som valt klänningen men hålet var inte min grej 🙂
 
Den är figursydd från Sofia Moore och även väskan kommer där ifrån. Håret har jag varit och fixat hos Hon & Han. Nu blir det fest och jag kanske kan få till en bild på oss tillsammans också om bara min man hoppar i duschen 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Klänning för bröllop”

  1. Hei:-) kom akkurat over deg på instagram . Så utrolig flink du har vært . Gått ned masse . Blir litt motivert :).
    Har du gått på lavkarbo?? Lurer veldig på Åssen det fungerer 🙂
    Mvh Sidsel

  2. hej Lotta!

    vad tjusig du är! mycket snyggare utan "titthål", det ger en mer elegant och mogen stil utan att bli tråkig, man skall bara ana vad som döljer sig 😉 hoppas att NI fick riktigt trevligt/kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *