Blått porslin och en rabattkod

 
 
Det var så många som tyckte om det blå porslinet precis som jag, så jag mailade Norrfrids gårdsbutik och de kunde dela ut en rabattkod till er. 
 
Så med koden FYRAÅRSTIDER i kassan kan du nu få 15% rabatt tom. den 12/3. Norrfrid skriver också med sin blogg på tidningen Lantliv och finns också på facebook HÄR där de även har en utlottning av ett presentkort. De var också på Norrfrid som jag fotograferade mitt första reportage just till Lantliv 🙂Porslinet kommer säkert få följa med på reportage i sommar, eller fotas här hemma. Nästan allt i mitt hus används som rekvisita. 
 
 
 
Idag har jag varit med min son på sjukhuset för astmakontroll och så skulle det tas prover, men min kille svimmade nästan av blodprover så han fick åka hem och blev liggandes i soffan.
 
 
 
Å nu har vi suttit sista timmarna med att flytta över allt till min nya blogg, allt kommer kanske inte vara klart sådär på en gång, men det mesta blir som det alltid har varit. Kommer bli bra att kunna ha en hemsida ansluten och ligga på en egen domän.

I helgen har vi kalas för mig, sonen och min man så här ska planeras mat och tårtor.
 
Inlägg i samarbete med Norrfrid
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *