Möta en morgon

 
 
 
 
Tjooohoo här väntar Gröna Lund i värmen, det ska bli sååå kul. Min son har varit med mig och fotat reportage på Värmdö först. Jag har lovat så länge att bara han och jag ska hitta på något och nu när vi kunde låna grannes lägenhet i Hammarby sjöstad och dottern inte är hemma så blev det perfekt. 
 
 
 
 
 
 
 
Under tiden så bjuder jag på några bilder på min altan och frukost.  På helgerna äter jag lite roligare frukost än bara två ägg 🙂 ofta blir det lite turkisk youghurt med hallon och min musli med nötter och lite annat. 
 
 
Ta hand om er och hoppas ni har det riktigt härligt i solen.
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Möta en morgon”

  1. Hej! Jag skymtar en jätte-fin blå/vit blommig kopp…så himla fin 🙂 och då är givetvis frågan – vart har du köpt den? Har sett den någonstans på webben för jätte-länge sedan men nu hittar jag den inte så jag är tacksam om du kan "hinta" mig! MVH Cia i Lund

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *