Fart på Lotta

 
Rosa kanna present, vit kruka och kanna här, vit fat här
 
Idag är det fart på Lotta, jag får sådana ryck ibland. Har röjt inne, kastat återvinning, klippt gräs, gått 8 km promenad m.m Vissa dagar när vi är hemma så kör jag järnet så har jag mina roliga dagar då jag åker bort och har kul och bara har det bra. När jag är hemma sitter jag nästan bara still när jag jobbar vid datorn. Nu är det snart dags för lite semester igen, ska bli så mysigt.
 
 
 
 
Kram Lotta
 
…………………..
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Fart på Lotta”

  1. Sån är jag med ibland, medans man andra dagar undrar vad som egentligen hände, haha. Man känner sig i alla fall grymt nöjd med sig själv när man får saker gjorda! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *