Män och eld

 
 
 
Min man han älskar det där med eld och ved, jag kanske mer att elda. Det är viktiga grejer så han bunkrar upp med ved åt mig i påsar så jag kan elda så mycket som bara går i veckorna.
 
Jag får nog erkänna att det är bra mysigt när han är hemma och elden brinner när jag kommer upp på morgonen och det är varmt i köket. Jag är väldigt glad för vår kamin i köket.
 
 
 
Jag är lite disträ när jag hemma, så jag glömmer ju bort att elda. Så därför har min man ställt ner värmen lite så jag ska frysa 🙂 Så nu ställer jag klockan en gång i timmen för att komma ihåg. Då får jag både en lycklig man och ett varmt hus och billigare elräkning. 
 
 
 
Vädret idag är fantastiskt ska skynda mig att jobba så jag kommer ut en stund i solen. Har haft en bra månad med många sålda reportage så jag kan ta lite ledigt. 
 
Kram Lotta
 
…………
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Män och eld”

 1. Haha ja vad är det med män och eld?… De gillar ju att elda både ute och inne…;)
  Min man blir förvånad varje gång jag klarat av att tända en brasa helt själv!!! Hmpfr…. vi har ju bott i ett kallt hus i 12 år så det är klart jag kan… men det är ju så bra att be honom då han är hemma för han gör det ju så gärna eftersom jag inte kan….haha eller hur var det nu..?!;)
  Va skönt för dig att du kan ta lite ledigt med gott samvete. det är du värd!
  Kram o ha en mysig helg nu!
  Katarina

 2. Å vad jag känner igen det där haha. Jag glömmer också alltid bort elden så den hinner slockna.. I skrivandets stund håller jag faktiskt desperat på att försöka få liv i en halvdöd eld innan mannen kommer hemm :))

 3. Precis när vi flyttat ut på landet var jag hemma med nyfödd son. Mannen var bortrest, jag tog en tvådagarstur till föräldrarna och tänkte att ”jag stänger av värmen och sparar el, så kan jag elda i brasan när jag kommer hem!” Inte så smart… Det var 7 grader i huset när vi kom hem… och jag kunde inte för mitt liv få igång en brasa! Så på med element, in under duntäcken med bebis och vänta på värme 🙂 Sedan dess har jag blivit en mästare på att elda…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *