Den känslan…

 
Den här veckan har det bara hänt massor av roliga saker. Jag avslutar fredagen med att skriva avtal för reportage i 7 nya länder. Nu ska jag inte bara vara en del av Nordens tidningar utan även Europas tidningar och även Australien.

Så jag tror inte jag behöver skriva hur det känns, jag tror ni förstår den känslan. Från att inte kunna någonting om fotografering för 5 år sedan till att få vara här. Så otroligt glad och tacksam!

P.s mitt bokförlag har mailat att 1/6 del av böckerna finns kvar på svenska sedan kommer ingen ny upplaga för bokförlaget ska inte jobba vidare med att trycka om nya böcker i samma utsträckning som innan. Så tack till er som handlat och till er som kanske vill ha den så vet ni att den snart är slutsåld. 

Fin fredag till er alla!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Den känslan…”

  1. Grattis Lotta! Så fantastiskt spännande vilka vägar livet kan ta, och vad snabbt det kan bli annorlunda. Fem år är en ganska kort tid, men mycket kan hinna hända under den tiden, bara man tar emot det som kommer. Lite egen drive måste ju också finnas förstås 🙂

  2. Superstort grattis!! Vad fantastiskt roligt!! Är så sjukt imponerad av dina framgångar 🙂 SÅ stor inspiration! När du väl varit här i Skottland i vår kommer nog Skottland också att vara en av länderna som vill ha dina foton (om Skottland/UK inte redan är med på listan vill säga)
    Hoppas du firar ordentligt nu:)

  3. Stor grattiskram Lotta! Det är så roligt att följa dig och din framgång både på bloggen och instagram.Du är en klok och varm människa som det känns skönt att få ta del av. Lycka till med allt.
    Kram Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *