Godisbordet klart

 
Tänk att tre sorters godis och hemmagjorda saffransbiscotti kan bli så många burkar. Det blev lite mer godis än vi tänkt från början för jag har köpt på barnens julmarknad också, så har vi fått lite. Så nu finns det och blir över. Jag äter min mörka choklad istället, sedan ikväll ska vi duka fram delikatesser, ostar, dadlar osv….så mycket gott. De där småburkarna som är likadana, det var e som min man köpte i handelsboden som jag fick som present. 
 
Idag har vi en dag tillsammans då vi umgås med min bästis familj, vi äter julmat hemma hos oss bara vi i familjen, vi brukar bada och basta och ikväll blir det uppesittarkväll med en massa god plockmat. Alla klappar är klara och inslagna och det finns inte så mycket måsten. Bara ha det mysigt!
 
 
Önskar er alla en underbar dag! 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Godisbordet klart”

  1. God Jul fina du! Tittar in här varje dag, älskar dina vackra bilder och din härliga avslappnade inställning till livet:) Och så avundas jag dig ditt hus på landet och dina höns!!!;) du inspirerar helt klart! På tal om julgodis så är tillverkningen av detta en av årets höjdpunkter för mig…det bidde visst 9 sorter i år;) Ha en fin jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *