Finaste ponchon

Samarbete Lookilooki
 
 
Julreportage två dagar innan det är jullov för mig, så nu är det bara lägga i gasen och njuta och ha kul. Det är intensivt med ljuset nu. Man har bara några få timmar på sig att fota, men å vad jag gillar det! Få åka omkring och träffa människor och se fantasiska hem och vara kreativ. Jag vet aldrig innan om det kommer i en tidning då jag jobbar på frilans, så jag vet aldrig om jag heller får lön, men det är en del av charmen. Jag gillar vara min egen, det är en drivkraft i det, så otroligt tacksam till dem som bjuder hem mig. 
 
 
 
Jag fick förfrågan om jag ville fota några bilder till Lookilooki på en av deras ponchos och det ville jag gärna, materialet i ponchon är kashmir. Helt fantastiskt fina och mjuka. Kashmir har jag haft innan då min man jobbat en del i Pakistan och köpt sjalar till mig. De är varma på vintern och svala på sommaren, helt underbara att bära då de knappt känns på kroppen. 
 
 
 
Lookilooki har också valt att avsätta 5 % av sin omsättning till humanitära och samhällsnyttiga projekt vilket är toppen! Titta gärna in på deras hemsida HÄR och innan nyår kommer ni även hitta en utlottning här på bloggen av en vacker kashmirsjal. Deras sista beställningsdag till jul är 17/12, kan vara bra att veta. 
 
 
Så då är det dags att packa kameraväskan och dricka upp kaffet innan det bär iväg. Ha en fin dag!! Vinnaren av butikenmedmera presentinlsagningskit kommer inom kort. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Finaste ponchon”

 1. Britt Thormeyer

  Så fin den var även du,härlig färg mot snön,kul att det går bra på ditt jobb,då har ju vi nåt att se framimott =) även om din blogg är så himla bra.

 2. Åh.. vilken underbar blogg du har 🙂 Hittade hit av en slump så här en vanlig måndag morgon och jag kommer att återvända varje dag, för här finns hur mycket som helst att läsa, titta på och beundra. Tack. Och vilken inspiration för mig som tänkte starta min väg mot ett smalare liv…efter jul 🙂 Kram

 3. Men vilken härlig poncho!!! En sån hade jag velat ha.
  Lotta jag tror jag måste börja med LCHF för det ska tydligen hjälpa mot värken (fibromyalgi) som jag lever med. Men vet du, jag är rädd för att börja med det. Känns som att jag kommer misslyckas för att jag inte vet vad jag ska äta istället för en snabbfrukostmacka/kvällsmacka och för att jag ska sakna sockret dvs att baka för mkt. Sen gillar jag ju inte torkad frukt/fikon osv så jag har väl lite uppförsbacke i mig själv att kämpa emot.
  Får jag fråga dig ngt om jag fastnar helt, om jag vågar testa vill säga?
  Kram

 4. Hej!
  Vill tacka för en härlig och peppande blogg med fantastiska fotografier. Det är så roligt och inspirerande att se att du kan leva din dröm (även om jag förstår att du precis som alla andra har dina "ups and downs"). Du är så fin på alla dina selfies, tycker jag! På de två senaste bilderna har du ett så otroligt snyggt läppstift – i just den där färgen som jag alltid vill ha men aldrig hittar. Vad heter detta fina och var kan man köpa det?
  Kram och God Jul

 5. Therese. Ståhlgren

  Vilken fin färg på dig! Passar verkligen i lila. Följer din blogg flera gånger om dagen 🙂 även instagram. Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *