Trädgården är mitt gym

 
Igår slet jag i trädgården före jobb inne vid datorn. Ibland är det så skönt att riktigt köra slut på kroppen. Trädgården är mitt gym. En säck grus ligger nu på grusgången och en stor sandhög är borttagen. På kvällen gick vi 6.5 km promenad så idag har Lotta träningsvärk tom i arslet :))
 
Nu hoppas jag på att mannen hjälper mig att måla mitt nya arbetsrum. Ska nog fundera på att skaffa mig en målarspruta så det kan gå lite fortare. Idag är en dag med ärenden och gräsklippning och så ikväll lite date med mina tjejer. Bäst att sätta fart.
 
 
 
P.s Påminner också om detta erbjudandet på en fin tidning, som du hittar HÄR
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Trädgården är mitt gym”

  1. Hej snygging!
    Härligt är det att ta i med hela kroppen.
    För min del har det blivit toklite jobb i trädgården i år…
    Vilka smarriga bullar du bakat..det receptet måste jag testa..;)
    kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *