Till staden och hem igen

 
 
Jag börjar känna mig som en pensionär, jag vill bort en stund men sedan vill jag snabbt hem. Kanske är det så att jag rest så mycket hela våren och sommaren så jag är bara nöjd 🙂 Vi fortsätter med vår renovering ute innan det är dags att lata oss i solen. 
 
Idag vi handlat in massor av grejer som behövs för att komma vidare. Jag satt och log av glädje av att ha köpt en plywood skiva som ska bli bajsbräda till hönsen, så tänkte jag att det är mer glädje än att köpa något dyrt och fint till sig själv. Det är svårt det där när man gillar både inredning och kläder.
 
Tänk att dessa små varelser som springer och möter mig är mycket större glädje än mycket annat skräp man samlat på sig. Ibland är det viktigt att stanna upp och tänka efter vad som verkligen förgyller ens liv.
 
Nu ska jag ut och måla, så tjingeling 🙂
 
Kram Lotta

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Till staden och hem igen”

  1. Å vad mysigt med höns har köpt en gård på landet och jag skulle så gärna vilja ha höns. Ser så mysigt ut tack för en trevlig sida💕🐝🐝🐝

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *