Odla och vara den man är

 
När jag är hemma då ser jag ut som hejsan hoppsan och det får ni se idag. Många bloggar och instgram är så mycket yta, så jag tycker ni kan få lite mer livet sådär rakt upp och ner. Jag visar mer av vardagslivet på instagram och lite mer fina bilder här på bloggen. Det känns bra för mig. 
 
 
 
 
Igår plockade vi in potatis, lök och egna tomater till middag Jag glir glad av den känslan att hämta in sin egen mat och att barnen får vara med. Jag hoppas att det ska få dem att förstå innebörden av vad mat osv kommer ifrån. Jag vill odla mycket mer och min man med så vi hoppas på växthus och mer odlingsbäddar i framtiden. 
 
 
Idag blir det jobba med veden så det är väl bara ladda 
 
 
Ha en fin lördag!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Odla och vara den man är”

  1. Härliga bilder! Mina odlingar blev en total katastrof, får komma igen nästa år. Och hoppas grannens katt dragit sin kos, den gräver överallt!! Kommer sakna dig idag på bloggeventet i E-köping Lotta, för gissar att du inte kommer dit, men får ju se dig här i alla fall! Kram Milla

  2. Så himla skönt o se att nå,n vågar visa sej naturell! Känner igen mej själv i dej Lotta. kram från en annan Lotta.

  3. Härligt med både jordnära trädgårdsliv och jordnära människor! Att få gå hemma och jobba och skrota och sedan få slänga på lite yta någon gång! En blandning som ju finns här. Du låter oss aldrig glömma att du är mänsklig 🙂
    Kommer också att sakna dig på Blogeventet! Hade varit så roligt att möta dig IRL!
    Kram,
    Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *