Tack Lillalie

 
Idag vill jag hylla den här tjejen, världens bästa Lillalie. Jag var hemma hos hennes familj och gjorde reportage längst upp i Norrland och det var som att träffa riktigt goa vänner. Det är Lillalie som hjälpt mig med min blogg och hemsida och hon har varit så lyhörd och duktig.
 
När man ligger på denna portal så är det några saker som inte är som hos blogspot. Tex. kan man inte bläddra bakåt, då måste man klicka på etiketten Allmänt och där kan man bara titta på de gamla inlägg från jag började på blogg.se. Vill man klicka bakåt på gamla inlägg från förra bloggen måste man tyvärr titta under respektive etikett. Jag har börjat att ändra bilderna så de ska bli fina stora bilder, men jag har bara kommit en bit. 
 
Sedan är det fel med mitt flöde på andra bloggar, man kan inte se mina bilder och blogspot vet inte varför, jag har tappat 1000 läsare om dagen på det, men det ska bli bättre när blogspot uppdateras framöver. Man kan heller inte se min blogg i mobilversionen hos bloglovin vilket också är fel…men just nu skiter jag i det 🙂 jag är bara så glad att ligga på min egen domän och få vara min egen.
 
 
 
Ha en fin måndag!
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tack Lillalie”

  1. Ja jag har ju rett ut det där med att läsa ikappp :=) men du det reder sig nog. Jag blir lite förvånad, om du tappat läsare pga flödet. Hur läser folk bloggar egentligen? Jag läser ofta kommentarer "jag tittar in flera ggr om dagen" hos en del och då tänker jag det ska man ju inte behöva göra om man använder sig av smarta Bloglovin. Sen upplever jag att man "slarvläser" lite mer via mobilen, upplevelsen är en helt annan via större skärm, så att ha "kvalitetsläsare" istället för ett antal kanske är bättre – och det tror jag du har ;=) kram Milla

    1. Jo mina bilder syns på andras bloggar bland deras favoritbloggar, bilden lockar många att titta om den är fin 🙂 nu ser man ingen bild på min uppdatering . Men sedan finns det såklart fler orsaker, en del slutar läsa för de tycker de är sämre, mindre text, syns inte bloglovin på telefon osv Kram bästa Milla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *