En kopp teväder

 
 
 
Kopp från Gamla Linköping
 
Jag har varit Vissefjärda och gjort reportage idag. Så himla roligt och Catarina som jag var hos hon kunde det där med att ta hand om sina äpplen och göra godsaker med dem. Min mamma och bonuspappa har varit här och gjort läxor med ungarna och mamma älskar att städa så här är huset fint också. 
 
 
 
Te från Ellis Corner
 
När jag kom hem blev det en kopp te. Det är regnväder ute idag så jag sätter mig och jobbar. Ungarna vill lata sig och för mig är det avkoppling att jobba vid datorn, det är nog det jag behöver för att sitta still 🙂
 
Ha en fin söndag..nu ska jag ladda för bokmässan. Imorgon ska jag ha en egendag med mys.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En kopp teväder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *