Dimmblått och fredag..

 
Å fredag, det är mysigt det fast jag är hemma mycket. Jag kände för en liten förändring, när andra börjar inreda murrigt då vill jag ha blå..lite dimmblå.
 
 
 
En annan bloggare tipsade om en butik häromdagen, jag blev kär i kuddfodralen och klickade hem några av dem. Tycker det blev mysigt med lite mer färg och så in med lite mer naturfärger. Visa mer en annan dag.
 
 
 
 
Ikväll ska jag ha myskväll, vin och god mat och bara slappa. Imorgon har jag inga planer, det blir nog mest trädgårdsdag.. men på söndag blir det reportage i Småland och på torsdag bär det av till Göteborg och bokmässan. Idag har jag besökt en fin klädbutik i Tranås, mer om det imorgon. 
 
Ha en skön kväll
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Dimmblått och fredag..”

  1. Det är klart att man ska välja blått, finns inget bättre sätt att hålla kvar sommarkänslan en lite stund till. Ha en fin dag i trädgården 🙂

    Mvh Mimmi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *