En vanlig arbetsdag

 
 
 
En normal arbetsdag för mig består ofta i att antingen jobba kreativt med reportage och fota, svara på mail eller redigera. Idag har jag städat, pysslat och samtidigt skickat bilder och svarat på mail. Ibland funkar det och ibland blir jag knasig på att vara överallt på en gång 🙂 ibland sitter jag bara och jobbar på ett ställe.
 
 
 
 
Under tiden jag städar kan det vara så att bilder är på väg till Tyskland eller liknande, det är därför ofta svårt att avgöra om jag jobbar eller är ledig. Svårt att vara helt ledig med eget företag, så därför har jag veckor då bokar lite jobb och så tar jag den tid som går att vara ledig.

 

Den här månaden har gått väldigt bra för mig ( 9 stycken sålda reportage tex. ) även om det ser ut som att jag kanske är mycket hemma och kan göra vad jag vill. En del tycker jag har mycket ledig tid…

 
 
 
 
Veckan som kommer är det höstlov med barnen, den tid som det går. Däremellan finns jag på datorn.
 
Nu önskar jag er alla en riktigt skön kväll! Jag sitter här med en glögg men ska hoppa in i duschen när min man lagar mat och hälla upp ett glas vin. Nu är det fredagsmys på riktigt.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En vanlig arbetsdag”

 1. Vad fint det var! Perfekt pynt så här när november väntar och som andas liiite advent också. Och du – du är gillad av mig oavsett om du jobbar lite eller mycket! /mittlifjennyaberg.blogspot.se

 2. Så fint och höstigt du gjort där! Och du styr ju din dag som passar dig och ditt jobb bäst, jag kan tänka mig att du har ditt jobb i huvudet dygnet runt nästa..!

  Kram fredrika

 3. Att orka lägga sig i hur mycket eller hur lite ledig tid man ev har. Tröttsamt!
  Härligt att det går bra, att du mår bra och att du är glad Lotta!
  Kram

 4. Alltså så där är det ju när man är företagare! Spelar egentligen ingen roll vilken bransch man är i man får vara ledig när företaget tillåter det.
  För vissa det kanske ser ut som att du är ledig för att du är hemma och bloggar men bloggen är ju faktiskt också en del av ditt företagande – marknadsföring!
  Att gå och städa och samtidigt fundera ut nästa fotografering är ju faktiskt också att jobba.
  Nä jag tycker det räcker med all svensk avundsjuka nu. Jag gillar dig Lotta och jag är övertygad om att du jobbar hårt för att komma så långt som du kommit!
  Heja dig!!!

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *