Träffa sin bästa vän

 
 
Kudde från Lantliv
Ska iväg jag och barnen till min bästa vän med barn. Ska gå en promenad hon och jag och så lite lunch tillsammans. Ska bli så mysigt. Vi är väldigt duktiga på att boka in dagar vi ska ses, går det mer än två veckor har det gått för lång tid. Ni vet en bra vän vill man ha nära och träffa ofta. Nästa helg ska jag ha tjejfest för mina tjejer, de som jag har hängt ihop med under hela livet kan man säga och som står mig nära. Så kul det ska bli!

Ha en skön lördag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Träffa sin bästa vän”

 1. hej Duktiga Lotta
  du e inte bara duktig på reportage å bilder, utan även att uppehålla dina relationer. Hej Dig 🙂
  Å missa nu nu inte…..

  BLOGGPARTYT

  fortsätter, redan 51 fina bloggar med…
  de e kul att vara med 🙂
  VÄLKOMMEN
  Håkan

 2. Underbart med bästa vänner,dom ska man vara rädd om. Blev lite smått tokig av längtan när en av mina bästa vänner var på semester i
  3!! veckor.
  Ha en fin kväll !
  Kram Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *