Sådär lagom mycket..

Förra året i maj var första månaden som jag jobbade heltid med mitt företag, det blev två riktigt tokiga månader med massor av jobb. I år vet jag ungefär vad som krävs av mig för det ska gå runt, så nu jobbar jag inte lika mycket, men jag har heller inte någon lång semester. Tiden att hinna med livet lite där emellan känns viktigare. Nu fyller jag istället dagarna med mindre jobb och mer liv…sådär lagom så att hjärtat mår bra och livet känns toppen. 
Idag ska vi handla skolavslutningskläder till sonen i huset, hoppas vi hittar något fint! 

Ha det så bra!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Sådär lagom mycket..”

 1. Hei 🙂

  For en fantastisk blogg med så mange flotte ord og tanker!
  Jeg har sittet og lest dine innlegg om livet, tusen takk for flotte og oppmuntrende ord! Mange ting der jeg vil ta med meg videre 🙂
  Gleder meg til å følge bloggen din videre 🙂 klem

 2. Låter underbart, det är så jag tycker att man ska leva,men som det ser ut för mig jabbar jag mer nu för tiden på min förskola, ja du vet hur det är.

  Lycka till med din bok det ska bli roligt.

  Kram Ulrika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *