Med näsan i jorden

Just nu försöker jag jobba lite och njuta mycket. Jag vill helst ligga med näsan i jorden eller vara bland träden. Tiden nu när det blommor så mycket är så kort och eftersom jag kan styra min tid så lägger jag den i naturen och just nu i trädgården. Mindre pengar , men mer kvalité. Min bok ska bli klar också, så jag får lägga tid på att göra den färdig och nu är det inte mycket kvar. Tänk att nu har jag snart fotat ett helt år…Fyra årstider 🙂

Dags att hoppa i säng snart, bara jobba klart först. Godnatt alla fina bloggvänner eller godmorgon kanske det blir för er.
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Med näsan i jorden”

 1. Vill vara ute i trädgården hela tiden! Går alltid ut på kvällen när Olle lagt sig, men det har varit så himla kallt och dimmigt ett bra tag nu här i Gävlebukten! Vill ha soool och varmt nu! Lycka till att färdigställa boken!
  Kram Ewa

 2. Låter helt fantastiskt!
  Jag arbetar som sjuksköterska ute på landet där jag susar runt till mina rara patienter, kan till viss del styra upp och planera min dag vilket är en otrolig förmån. Med naturen så nära, vackra hus, gårdar och fina patienter så tycker ju jag att jag har världens bästa jobb! ❤
  Ha det fint!
  Kram för nu!
  Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *