Lite bilder från mitt kök

Nu äntligen funkar kameran med Photoshop och allt annat…känns som flow. Hittade lite bilder som jag fotat för ett tag sedan från mitt kök , så de bjuder jag på idag. 

Ha en fin dag, här jobbas som en tok så jag kan ta ledigt imorgon med att skrapa och måla. Vill göra fint vid poolen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Lite bilder från mitt kök”

  1. Hej Lotta! Sedan några månader tillbaka är jag en tågen läsare av din blogg. Det är så mysiga bilder, ärliga bilder av skavankerna vi alla har och fin uppmuntran. Det är roligt att läsa om hur bra det går för dig. Med risk för att jag missat något, men det skulle vara hemskt roligt att så här i efterhand höra hur du tagit dig igenom svackor och fortsatt innan det började flyta på. Fanns det personer som uppmuntrade dig, som inte trodde på dig eller hittade du drivet i dig själv?
    Kramar!

  2. Hej Lotta,
    Gillar att läsa din blogg och se dina fina bilder. Spanar också efter dina reportage i tidningarna. Nu blev jag väldigt förtjust i mattan som du har under ditt bord. Var har du köpt den och framförallt vilken storlek är den. Jag har nu en luddig sak som är hopplös att dammsuga så jag behöver byta ut den. Kram Gun-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *