Att komma till målet

 

Jag har från att jag varit liten alltid varit van att jobba för att få något. Inget som har sprungit på en gratis direkt och inte kommer man till det man drömmer om, om man sitter på ändan och ser butter ut 🙂 När vi köpte stort hus så var det många som undrade hur det skulle gå..medan jag visste att det kommer gå bra. Aldrig har vi bett våra föräldrar om en krona för att få vårt liv att gå runt.

 

För mig innebär livet att få förverkliga en del av sina drömmar vi lever så kort tid här på jorden. Jag har något jag drömmer och så funderar jag ut hur jag ska komma dit. Då pratar vi om drömmer som ofta är uppnåbara. Så vill jag ha roligt under tiden, så att man gör det med glädje. Med glädje kommer man långt.

 
 
Några av mina mål har varit att tex. kunna jobba som fotograf, få vara hemma ibland, jobba med det man älskar och dessutom då och då kunna tjäna lite mer. Eller som att gå ner 15 kilo i vikt, det går bara man tänker långsiktigt och man ser mot målet. Eller att läsa på universitet fast man haft det svårt i skolan, det gick det med.

Nu fixar jag vid poolen..det är mitt mål att få fint där nere, mysigt..lite lounge. Så då är det bara att kavla upp ärmarna. Skrapa, tvätta och måla och inte tro att någon annan kommer och gör det åt en. Så jobba så man får råd att inreda, samtidigt tycka att livet är roligt och inte ett måste.

 
 
 
Så idag bjuder på tråkiga förebilder, för sedan när det är klart vill jag att ni ska ha med det i tanken att komma till målet kräver lite jäklar anamma. Så kavla upp ärmarna brudar och visa att ni med kan :)) 

Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Att komma till målet”

 1. Åh vad härligt inspirerande du är! Passar på att berätta att jag har ätit LCHF i 4½ år nu, mår jättebra i magen av det och håller vikten efter ca 14 kilos minskning.
  Önskar dig en härlig sommar!
  Kram! Ulla

 2. Jag är lite oroad för vad vi gör med/för våra ungdomar idag… Vi (min generation och efterföljare) har många vuxit upp precis som du – men våra barn får liksom en annan värld skapad framför sig. Då är då och nu är nu visserligen, men någonting har tappats bort på vägen. Och så många, många unga mår väldans dåligt, hur ska de då må om 20 år.
  Nog med allvar! Det är superkul att du fokuserar på det här med att skapa. Och att du visar före och efterbilder med hur förändringen ter sig är kanoners och inspirerande.
  kram Milla

 3. En bra kvinna reder sig själv helt enkelt.
  Man kan det mesta bara man vill och är tillräckligt envis ;))

  Kram Thess

  P.s ser fram emot att få sitta i den där loungen och sippa rose ;))

 4. Så sant…bra skrivet, man blir peppad av sina drömmar som man vill förverkliga.
  Önskar dig en trevlig helg.
  Följer dig också via instagram.
  Kram Britt

 5. Hej, Blev så glad (igen) av att titta in hos dig. Pepp var precis vad jag behövde idag… Du är inspirerande och ger en oglamorös men härlig vardagsbild av ditt nya liv. Önskar dig allt gott. Fortsätter kolla in här ofta ofta. Ha en fin kväll och lycka till m projektet! mvh Maria

 6. Skön inställning! Med hårt arbete kommer man långt, och känslan när man nått sitt mål är fantastisk! Det kommer säkert att bli jättefint vid din pool, ser fram emot ”efter”-bilderna! //kram maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *