Så typiskt mig..så här är jag

Packar badväskan och åker till simhallen, väl där upptäcker att plånboken är hemma, packade necessären som är vit och tänkte på den som plånbok. Skrattar åt mig själv högt, och tänker att typiskt mig. Kan inte skylla på någon annan, bara åka hem igen. Livet är för kort för att sura. Skickar istället världens ruffsigaste bild på mig själv på morgonen till min man och skriver ” älskar du mig, din yrLotta” ..och det gör han 🙂

 Nu tar jag på mig springkläderna och ger mig ut på en tur med bra musik i lurarna, lika härligt det med!

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Så typiskt mig..så här är jag”

 1. Älskar verkligen din blogg! Den inspirerar mig mycket och du verkar vara en riktigt härlig människa:)
  kram ha en super bra dag!

 2. Haha, så typiskt! Hur retligt som helst! Jag stod inne i en butik häromdagen och skulle betala och rotar runt i väskan efter plånboken… Som naturligtvis ligger hemma i hallen. Jag hade dessutom redan fått paketet inslaget och allt så jag kunde inte gärna lägga tillbaka det. Lyckligtvis var mannen i närheten och kunde komma till undsättning…

  Grattis till att du får göra en bok, vilken dröm!

 3. Japp,det man inte har i huvudet får man ha i benen ha ha ha ;)))
  Och springa fick du ju göra i stället så det stämmer väll ;))
  Hoppas att det var en skön runda hur som helst.

  Kram Thess

 4. Själv glömde jag handväskan på tåget hem från jobbet idag, kom på det efter tio minuter och fick springa tillbaka, hoppa på tåget igen och väskan var kvar! Strax efter åkte tåget vidare, men jag hann av också;) Där hade jag en väldig tur!
  PS. Ser fram emot att ses i april i Karlstad:)
  Kram, Åsa

 5. Hade det varit i vår lilla stad hade jag kunnat betala när jag kom nästa gång. Men jag Har glömt badkläder, så pinsamt står nacken. Men frågar man personalen letar de ofta fram något man kan låna till en billig peng . Jag älskar vårt badhus och den underbara personalen .

 6. Härliga du! Skönt att du delar med dig av litet och stort. Skönt för mig att läsa att någon annan än jag glömmer. Efter cancern så glömmer jag det mesta. Tur jag har min iPhone som jag kan ställa in larm på för att komma ihåg saker.

  Stor kram till dig

  L

 7. Här har du en till som glömmer mellan varven =)
  Men vad härligt ändå, kanske var det meningen att du skulle ta en springtur istället *hihi*
  Kram och ha en toppen fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *