Lite utmaningar…

 
Jag ger mig själv lite utmaningar då och då..jag har två som jag jobbar med just nu. Det är att laga mer mat, rolig mat. Så det krävs planering…vilket jag urkass på. Jag lever lite mer hejsan hoppsan och mycket i nuet och då är planering inte så kul och jag är inte intresserad av matlagning. I mitt företag däremot älskar jag planering och planering och drömmar vad vi ska göra med huset. Det man gillar är roligt att planera och mat är inte min grej..men det kan bli. 
 
Så har jag bestämt mig för att börja läsa mer böcker som jag tror att jag gillar och lätta att ta till sig. Efter detta kommer fler utmaningar som jag ska pröva…vänta får ni se 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lite utmaningar…”

 1. Snälla du, lägg ut recept om det blir gott. Matlagning är inte min grej heller! Jag har faktiskt också utmanat mig själv att börja läsa böcker. Jag plöjer barn och ungdomslitteratur för att jag behöver det i jobbet men böcker för min egen skull läser jag aldrig. Igår läste jag dock nästanhela dagen ”Little Bee” – rekommenderas.

  Hoppas maten blir god!

  //Petra

 2. Du är härlig Lotta! Jag gillar att du gör det där lilla tillägget ”men det kan bli.” För visst har du bevisat att det funkar i många lägen (springa var väl tex inte din grej förr?!) Laga mat är toppenkul – men inte alltid, på långa vägar. Men jag tror det är din grej, faktiskt ;=) Det är ju kreativitet! Jag funderar själv på utmaningar – en av dem ska jag utsättas för om ett par veckor på en resa men den tänker jag avslöja efteråt ;=) kram Milla

 3. En av mina utmaningar just nu är att få till tid i vardagen för det som känns viktigt & får mig att må bra.
  Det är att fylla på med positiv energi i hemmet iform av städat & ordning så att jag kan fylla på energi efter arbetsdagens slut…jag tänker prioritera att gå hem lite tidigare från mitt jobb och faktiskt använda mig av förmånen med fria arbetstider:)

  Lycka till med dina utmaningar!
  Hälsningar Anna

 4. Det låter härligt Lotta! Du gör det som du tycker om och du vågar!!!
  Maten ser mycket god ut, kanske ett litet recept framåt:)
  Ha det riktigt bra i sommar!
  Kram Jeanette H.

 5. Det är viktigt med utmaningar! Att sträcka sig lite bortom det man tror om sig själv. Jag som är en samlare av stora mått har nu börjat sälja av bland mina saker. DET är en stor utmaning för mig det;)
  Kram, Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *