Spikas altan

 
 
Kruka Allrum
 
 
Nu när vi är hemma igen så ska vi fortsätta bygga på vår nya grillbänk, men idag ska det spikas altan ut mot poolen. Vår granne som är snickare hjälper oss och så min man. Ska visa lite bilder snart.
 
Annars är jag lite lat med jobb, har gjort väldigt lite denna vår/sommar mot förra året och börjar tro att jag inte ska hitta en snabbare växel mer 🙂 men framöver kommer det bli lite mer att göra och till dess försöker jag mest ta semester. Ibland tänker jag att jag borde oroa mig mer över hösten och vintern men jag har slutat med det. Det har löst sig hela tiden och då är det bättre att ha det bra och njuta av det. Jag har fått min lärarlegitimation också, så nu har jag rätt att undervisa i en massa ämnen på lågstadiet och i förskoleklass. Alltid skönt att ha i botten även om jag inte vill tillbaka till skolan just nu.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Spikas altan”

 1. Du var ju så flitig innan med boken och allt. Klart du behöver vila:) Jag fick också min lärarlegitimation härom veckan. Jag är ju fortfarande föräldraledig och vill inte heller tillbaka än på ett tag.

  Kram
  Rebecca

 2. Så klokt, men nog löser det sig alltid för dig!!
  Och ibland behöver man softa och vila, sen hittar man högsta växeln igen och kör så det bara ryker.
  Men just nu tycker jag att det är ljuvligt med semester och lite lata dagar 🙂
  Ha de gott!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *