Bok Mitt liv på landet – Fyra årstider

 
 
 
Det närmar sig för boklansering, jag har låtit den tanken vila nu ett tag nu för att smälta och förstå. Men nu närmar det sig och jag har börjat få frågor om min bok så här kommer lite info.
 
Mitt liv på landet – Fyra årstider är en lantlig bok med inblick med livet på landet här hemma på gården. Du kommer hitta delar av vårt hem i den, vad vi gör här hemma under årstiderna som pyssel och recept m.m. Du kommer även få se bilder på oss i familjen. Jag är stolt och glad och lite nervös…men det ska bli så kul när den finns i min hand. Det är jag som har skrivit texterna och fotograferat alla bilder utom dem på mig. 
 
Boken kommer att tryckas på Göteborgs tryckeri nu i sommar och kommer att finnas till försäljning i september. Boken kommer inte i första hand kunna köpas genom mig utan genom mitt bokförlag Andina förlag, på bokhandeln och på nätet som Bokus   Adlibris  Cdon Bokia
 
På bokmässan har du möjlighet att träffa mig för att köpa boken och jag kan signera ett ex, är där alla dagar….. så galet kul att jag inte förstår det är sant :)) Så om du kommer, tveka inte kom fram och hälsa…det ska bli så kul att träffa er alla!!
 
Boksignering på bokmässan sker torsdag kl 14-15, Fre 11-12 & 17-18, lör 15-16 och söndag 12-13
 
Om du vill köpa in boken för försäljning till ditt företag så kontaktar du mitt bokförlag Andina förlag på mail HÄR
 
Hoppas vi ses på bokmässan!
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Bok Mitt liv på landet – Fyra årstider”

 1. Hvor utrolig spændende.
  Selv om en signeret bog og et besøg på bogmesse var at foretrække må jeg vente til bogen kan bestilles på nettet.
  Knus Anita, DK

 2. Så häftigt. Du är så himla duktig. Det är så himla roligt att man kunnat följa dig och din utveckling här på bloggen. Du har verkligen lyckats sååå bra. Är så glad för din skull. Bokad är lagd under bevakning på Adlibris. Kan knappast bärga mig.

  Kram Helena

 3. Grattis! Synd jag bor så långt bort, se till att gå till mässan. Jag inspireras av din blogg mer än ett år. (Sorry för översättning)

 4. Så spännande med boken, ser verkligen fram emot att läsa den=)
  Har nu lagt bevakning på den så jag kan beställa när den kommer ut!
  Lycka till!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *